Al op jonge leeftijd had ik belangstelling voor de fotografie. Mijn eerste ervaring was het fotograferen van dieren in Blijdorp tijdens een schoolreisje. Die foto’s heb ik gemaakt met een oud box-cameraatje van mijn oma. Zowel mijn oma als mijn moeder maakten voor die tijd (lees 60’er jaren) al een behoorlijk aantal foto’s en dat heeft mij ge├»nspireerd om deze hobby verder door te zetten.
Al snel kocht ik mijn eerste (analoge) spiegelreflex camera en ben ik ook gestart met het ontwikkelen en afdrukken van mijn eigen zwart/wit-foto’s. Nadat mijn eerste camera slijtagesporen begon te vertonen, heb ik een tweede spiegelreflex camera gekocht, nog steeds in het analoge tijdperk. Deze was ofwel robuuster ├│f ik heb er niet genoeg foto’s mee gemaakt, want deze functioneert nog steeds goed. Ondertussen is het digitale tijdperk aangebroken en ben ik een aantal digitale camera’s verder.
Tot nu toe zijn mijn onderwerpen vooral vakanties, (familie-)feestjes, uitjes, een aantal evenementen en vooral mijn kinderen geweest. Om mijzelf te verbeteren en inspiratie op te doen heb ik mij bij de fotoclub aangesloten. Ik heb nog geen eigen stijl of onderwerp, maar ik wil mij onder andere meer bekwamen in lange sluitertijden en macrofotografie. Daarnaast heb ik ook belangstelling voor architectuur- en landschapfotografie.