Mijn naam is Ad van der Wijst. Ik ben al vele jaren een fanatieke hobby fotograaf. Ik fotografeer met een spiegelreflexcamera van het merk Sony (77M2). Daarnaast werk ik met verschillende lenzen zoals een macro lens, een telelens en een groothoeklens. Mijn favoriete foto’s gaan over natuur, mensen en dieren. Ook architectuur trekt mij wel. Tevens vind ik het erg leuk om met fotobewerking bezig te zijn en dan met name met Photoshop en Luminar ai (binnenkort Neo) Ook werk ik graag met Topaz denoise en sharpen. Ik probeer in mijn foto’s iets speciaals weer te geven. Ik ben daardoor steeds op zoek naar bijzondere momenten. Naast het lidmaatschap van Fotoclub Veghel ben ik ook lid van Fotogroep Focus Boekel waar ik reeds een aantal jaren voorzitter van ben.

Eigen website:   http://advanderwijstfotografie.nl