Het is een blik, een lichtinval, een kleur, een mooi detail of verhaal waardoor ik getriggerd word om deze vast te leggen in een foto. Mijn fotografisch oog, gevoel voor sfeer en mijn intuïtie zijn mijn grote kracht en hebben mij al veel mooie en interessante beelden opgeleverd.

Aan de andere kant kan ik ook bezig zijn met het bedenken en creëren van een mooi beeld om deze dan zo creatief mogelijk vast te leggen. Van alleen de voorpret word ik altijd al erg blij.

Sinds 2019 ben ik lid van fotoclub Veghel. Hiervoor maakte ik altijd al veel foto’s maar sinds ik lid ben ontwikkel ik mijzelf in een rap tempo. Ik lees vaktijdschriften, laat me inspireren op internet en volg Webinars. Daarnaast probeer ik  zoveel mogelijk lezingen en exposities van andere fotografen te bezoeken en raak daardoor geïnspireerd om mijn foto’s nog meer te verdiepen.

De camera langere tijd niet aanraken is geen optie, dan gaat het kriebelen en moet mijn creativiteit eruit. De grootste uitdaging is voor mij om een beeld te vangen dat niemand anders kan vangen waarbij gevoel, sfeer of een verhaal centraal staan. Een uitdaging waar gelukkig nooit een einde aan komt….