Ook dit jaar organiseert Fotoclub Veghel haar jaarlijkse expositie in het eerste weekend van November.

Op 6 & 7 november 2021 heeft fotoclub Veghel weer haar jaarlijkse expositie, als onderdeel van het Fotofestijn Meierijstad, waarbij in 4 weekenden 4 exposities plaats zullen vinden. Meer informatie over Fotofestijn Meierijstad is op deze pagina te vinden.

De openingtijden van Fotoclub Veghel zijn:
– Zaterdag 6 nov. van 11.00 tot 17.30 uur
– Zondag 7 nov. van 10.00 tot 17.00 uur

De locatie:
“De Hertoghof”, Burg. de Kuijperlaan 6 in Veghel

De toegang is uiteraard gratis.

Coronacheck
Het moet veilig zijn om bij elkaar te komen in een grotere groep mensen van wie er velen ouder en sommigen ook kwetsbaar zijn. We voelen ons verantwoordelijk voor onze leden, de bezoekers van de expositie en de bewoners van de Hertoghof. Daarom heeft het bestuur ervoor gekozen om bij de ingang te controleren op een geldige QR code via de coronacheck app of op papier, een geldig vaccinatiebewijs, of een recente negatieve testuitslag.